In 1998 ben ik afgestudeerd aan de technische opleiding ‘Hogere Informatica’ (HIO) op de Avans Hogeschool te Breda. Gedurende negen jaren ben ik door Oracle Nederland als IT-consultant en trainer gedetacheerd bij klanten op projectbasis. Ik heb -later ook als freelancer- uiteenlopende applicaties ontwikkeld, geïmplementeerd, getest, beheerd en uitgerold bij diverse organisaties. Dit met behulp van software, tools en talen zoals Salesforce, Jitterbit, Oracle CRM, Oracle E-Business Suite modules, Oracle Scripting, Oracle Discoverer (BI), Oracle Designer, Oracle Databases, TOAD, SQL en PL/SQL.

 Uiteraard kan ik zowel zelfstandig als in teamverband en projectmatig (met Agile en SCRUM) werken. Ik ben pro-actief, vrolijk & vriendelijk en kan goed communiceren.

 Tijdens bovenstaande werkzaamheden heb ik ook het diploma voor Schoonheidsspecialiste behaald en ben ik in 2010 een salon aan huis gestart als bijberoep. Tegenwoordig geef ik zo nu en dan les aan het Centrum voor Avondonderwijs / De Schoonheidsschool in België.

 In 2019 heb ik als partner deelgenomen aan het opzetten van een bemiddelingsbureau voor (startende) zelfstandige zorgverleners. Mijn activiteiten hadden vooral betrekking op het inrichten van de businessprocessen, online marketing, het ontwikkelen van dossiers en contracten, klantcontacten, het intakeproces (inschrijvingen) alsmede het invoeren van backoffice taken met ondersteuning van zelf-ontwikkelde en ingekochte specifieke applicaties. Zoals Airtable en SZISS. Na een audit is dit bureau opgenomen als erkend leerbedrijf en toegewezen voor de opleiding Management Assistent.

 Toen de COVID vaccinaties in het ziekenhuis werden ingevoerd heb ik als vrijwilliger via het Rode Kruis hier ondersteuning aan verleend. In mijn vrije tijd bouw en beheer ik graag websites (met oa Joomla, WordPress, plugins en e-commerce).

 Momenteel gaat mijn aandacht en inzet naar de wondere wereld van ETL, data engineering, analyse en BI. Met enthousiasme kennis en ervaringen opdoen. Deze uitzoeken, overdragen en toepassen zijn mijn ambities. Service- en resultaatgerichtheid zijn mijn kwaliteiten.

 Hartelijke groeten, Beatrijs van Oostveen