IT Ingenieur & CRM Consultant

Beatrijs van Oostveen

Warande 18 Rijsbergen

19 juli 1972 Hilversum

+31 6 345 15 770

beatrijs.van.oostveen@gmail.com


In 1998 ben ik afgestudeerd aan de technische opleiding ‘Hogere Informatica’ (HIO) op de Avans Hogeschool te Breda. Tot 2007 ben ik door Oracle Nederland als IT-consultant en trainer gedetacheerd bij klanten op projectbasis.

Hierna heb ik als zzp’er vele applicaties ontwikkeld, geïmplementeerd, getest, beheerd en uitgerold bij diverse organisaties. Dit met behulp van software, tools en talen zoals Salesforce, Oracle CRM&E-Business Suite modules, Oracle Scripting, Oracle Discoverer (BI), Oracle Designer, TOAD, SQL en PL/SQL.

 Ik werk graag zelfstandig alsmede in teamverband en projectmatig (Agile, SCRUM, watervalmodel) . Men noemt mij zelfstandig, sociaal, vrolijk en analytisch.

In 2019 heb ik als partner deelgenomen aan het opzetten van een bemiddelingsbureau voor (startende) zelfstandige zorgverleners. Mijn activiteiten hadden vooral betrekking op het inrichten van de businessprocessen, online marketing, het ontwikkelen van dossiers en contracten, klantcontacten, het intakeproces (inschrijvingen) alsmede het invoeren van backoffice taken met ondersteuning van zelf-ontwikkelde en ingekochte specifieke applicaties. Zoals Airtable en SZISS. Na een audit is dit bureau opgenomen als erkend leerbedrijf en toegewezen voor de opleiding Management Assistent.

 Toen de COVID vaccinaties in het ziekenhuis werden ingevoerd heb ik als vrijwilliger via het Rode Kruis hier ondersteuning aan verleend.

Momenteel ben ik werkzaam als ETL (data engineering) en Oracle CRM consultant. 

Naast bovenstaande functies heb ik ook mijn diploma voor Schoonheidsspecialiste behaald en ben ik in 2010 een ontharingssalon aan huis gestart. Dit werk voer ik tot op heden uit als tweede beroep. Ook geef ik regelmatig les aan het Centrum voor Avondonderwijs / De Schoonheidsschool in België.

Een andere uit de hand gelopen hobby is het bouwen en beheren van websites (WordPress, Joomla, WooCommerce).

Kortom: Met enthousiasme wil ik nieuwe kennis en ervaringen opdoen. Deze vervolgens toepassen en overdragen zijn mijn ambities. Service- en resultaatgericht zijn, zijn mijn kwaliteiten.

 Hartelijke groeten, Beatrijs van Oostveen