In 1998 ben ik afgestudeerd aan de technische opleiding ‘Hogere Informatica’ (HIO) op de Avans Hogeschool te Breda.

Gedurende negen jaar ben ik door Oracle Nederland als IT consultant en trainer gedetacheerd bij klanten op projectbasis.

Vervolgens heb ik ook als freelancer en in dienstverband diverse applicaties geïmplementeerd en uitgerold. Zoals CRM On Demand, Salesforce, modules uit de Oracle E-Business Suite, Business Intelligence en maatwerk . Bij uiteenlopende bedrijven ben ik zowel zelfstandig als in teamverband ingezet en heb ik met Agile/SCRUM/UserStories gewerkt.

Los van bovenstaande heb ik in 2010 parttime een ontharingssalon aan huis gestart en ook het bijbehorende diploma voor ‘Schoonheidsspecialiste’ behaald. Naast de waxbehandelingen doceer ik ook gespecialiseerde workshops incl. opleidingsmateriaal en heb ik onderzoek verricht naar het uitbrengen van een nieuw keurmerk voor verantwoord ontharen.

In 2019 en 2020 heb ik als partner deelgenomen aan het opzetten van een Zorgbemiddelingsbureau voor startende zelfstandige zorgverleners. Mijn activiteiten betroffen zowel het klantcontacten, het intakeproces met interviews en inschrijvingen, als de backoffice taken zoals de financiële administratie opzetten en het in gebruik nemen inclusief inrichten van een op maat gemaakt bemiddelingssoftwaresysteem. Na audit is dit bureau opgenomen als een erkend leerbedrijf toegewezen voor de opleiding Management Assistent.

Belangrijk in mijn werk vind ik dat de energie die ik lever zowel de klant als mijzelf ook energie oplevert. Concreet bedoel ik hiermee:

Opdrachten uitvoeren met een duidelijk begin en einde. In een relatief korte doorlooptijd. Meetbaar. Waarbij ik ook mijn sociale en didactische kwaliteiten, mijn analytische, ondernemende en creatieve kant kan toepassen. Want ik ben zeer servicegericht én resultaatgericht.

Met plezier, toewijding, geduld en begrip mijn kennis en ervaring overdragen & toepassen is mijn ambitie en kwaliteit!

Hartelijke groeten, Beatrijs van Oostveen