Je specialisaties (en meer details)

<Beschrijf hier jezelf en laat zien wat je uit wilt stralen>

Mijn naam is Beatrijs en ik ben in 1998 afgestudeerd als ICT Ingenieur. Jarenlang heb ik bij Oracle Nederland gewerkt in loondienst. Totdat ik besloot mijn geluk en inkomen te gaan vinden in hetzelfde werk, maar dan als zelfstandig ondernemer…als ‘ZZP’er in de IT’.

Omdat, zeker een aantal jaar geleden, er nog maar weinig vrouwen in de Informatie wereld werkzaam waren, vond ik de naam ‘Yin’ -als de vrouwelijke tegenhanger (of aanvulling) van ‘Yang’ een mooi woord om te gebruiken in mijn bedrijfsnaam, de vertaling van: ‘Vrouw in de IT’.

Tegenwoordig is YininIT onderdeel van Yinin B.V. Ook de kwaliteit van de interne geautomatiseerde werkprocessen en het backoffice management valt nu onder mijn hoede.

Wat mij is opgevallen? Dat -helaas- veel (startende) ZZP’ers een groot hart voor en veel kennis van hun inhoudelijke werkzaamheden hebben, maar dat het ze aan ondernemerskwaliteit en de daarbij behorende aspecten nogal eens ontbreekt…

Zo is het hebben van een website, een zakelijke website, eentje waarin je jezelf als ondernemer en onderneming, als ZZP’er voorstelt en promoot, vaak nog niet gemaakt of nog uitgesteld. Of wordt zelfs de waarde en noodzaak hiervan niet ingezien.

Vraag meer informatie of een scherpe offerte aan!