In 1998 ben ik afgestudeerd aan de technische opleiding ‘Hogere Informatica’ (HIO) op de Avans Hogeschool te Breda. Tot 2007 ben ik door Oracle Nederland als IT-consultant en trainer gedetacheerd bij klanten op projectbasis.

Hierna heb ik als zzp’er vele applicaties ontwikkeld, geïmplementeerd, getest, beheerd en uitgerold bij diverse organisaties. Dit met behulp van software, tools en talen zoals Salesforce, Oracle CRM & E-Business Suite modules, Oracle Scripting, Oracle Discoverer (BI), Oracle Designer, TOAD, SQL en PL/SQL.

 Ik werk graag zelfstandig alsmede in teamverband en projectmatig (Agile, SCRUM, watervalmodel) .

In 2019 heb ik als partner deelgenomen aan het opzetten van een bemiddelingsbureau voor (startende) zelfstandige zorgverleners. Mijn activiteiten hadden vooral betrekking op het inrichten van de businessprocessen, online marketing, het ontwikkelen van dossiers en contracten, klantcontacten, het intakeproces (inschrijvingen) alsmede het invoeren van backoffice taken met ondersteuning van zelf-ontwikkelde en ingekochte specifieke applicaties. Zoals Airtable en SZISS. Na een audit is dit bureau opgenomen als erkend leerbedrijf en toegewezen voor de opleiding Management Assistent.

 Tot op heden ben ik werkzaam als ETL (data engineering) en Oracle CRM consultant.